Links

Vi modtager følgende :

Bank

FØLG OS

Janderup IT Service


IT for alle, i øjenhøjde

Janderup Computer Service

Vi tilbyder IT support, hvor vi kan tilgå din computer via internettet uanset hvor i verden du er, hvor vi kan hjælpe med en række mindre problemer så som email, software problemer. Hvis vi ikke kan løse problemet via internettet kommer vi gerne til dig, eller hvis det passer bedre, kan vi være behjælpelige på vores værksted.

 

VI har samlet en liste over de programmer som vi anbefaler til vores kunder, med fokus på brugervenlighed og funktion.

AVG Antivirus, Vi anbefaler AVG Free ( Gratis versionen ) som anti-virus program, da vi finder programmet er nemt og brugervenlig for den almindelige bruger og samtidigt giver en god antivirus beskyttelse.

HP Print and Scan Doctor, er et diagnose program fra HP til at hjælpe med fejlsøgning på alle HP printer og scanner produkter.

CC Cleaner er et lille program med store muligheder, den kan hurtigt og nemt rydde op i dine midletidige filer og få orden på alt det som ligger og fylder uden at være til nogen nytte

 

Vi bruger Teamviewer, til at få forbindelse til din maskine uanset hvor i verden du er henne. Ved at klikke på dette link downloader du en fil der giver os direkte forbindelse til din maskine, uden at du skal installere noget.

AVG free
HP support
CC Cleaner
Teamviewer Support

Copyright @ All Rights Reserved